arrow-back

Buzinezzclub

Word boss van je eigen buzinezz

Te veel jongeren voelen zich kansloos. Ze willen al te graag hun ding doen. Maar als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar moet je beginnen? Nou, bij de Buzinezzclub. Die helpen jongeren aan een baan, business of studie. En wij helpen pro bono een handje mee.

Jongeren die member worden van de Buzinezzclub krijgen hulp om hun dromen waar te maken. Elk jaar doen er 500 jongeren mee. Maar het liefst worden dat er meer. Om te beginnen met dubbel zo veel in het komende jaar.

We ontwikkelden een concept waarin voormalige en huidige members in de spotlight staan. Rolmodellen die met de Buzinezzclub de stap hebben gemaakt. Van pas op de plaats naar boss van hun eigen buzinezz.

Alle hens aan dek
Een gave club met zo’n aangrijpende missie verdient een volwaardige campagne. Daarom trommelden we een rits partners op om te helpen. Samen met fotograaf Sieds Wijnja en videoproductiebedrijf Mamascreen produceerden we de campagne. En met media-advies van MrWork en social activatie van Sociuu realiseren we maximaal bereik.

Je vindt de posters met de bosses op vrije-plakplaatsen in Rotterdam en op social media.

Kennismaken? Bel of WhatsApp Paul Kroef