arrow-back

NBA

Accountant worden

Hoe zet je een olifant op de balans? Hoe spoor je fraude op? Welk financieel advies geef je een topsporter? Hoe controleer je of een goed doel ook echt goed doet? Voer voor accountants en dus ook voor Accountant Worden, een magazine voor scholieren en studenten. Vol interviews, reportages en onmisbare informatie.

Vraag een kind wat hij later wil worden, en je hoort zelden: accountant. Weinig mensen weten wat een accountant precies doet. Terwijl ze zo belangrijk zijn! Ze controleren of organisaties zich aan de financiële spelregels houden en worden geraadpleegd bij elke grote businessbeslissing. De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) weet steeds weer opnieuw jongeren te interesseren.

The holy grail: lesprogramma’s voor het hbo

NBA - Accountant worden

/

Krijg je het voor elkaar onderdeel te zijn van lesprogramma’s voor dé potentials, dan heb je de ‘holy grail’ te pakken. Samen met NBA maken we al jaren interessante, interactieve lesprogramma’s met films en cases die scholieren en studenten het vak van accountant laten ervaren. Begeleid door een ervaren accountant. Inmiddels bieden alle economische hogescholen dit lespakket aan.

Meer werk