arrow-back

Vopak

Start your career. Work for the world.

Feitelijk is Vopak wereldmarktleider in op- en overslag van vooral olie en gas. Dat klinkt groot, maar de betekenis van deze organisatie is nog veel groter. Vopak zorgt ervoor, met de reserves van haar klanten, dat de wereld met zijn enorme behoefte aan energie kan blijven draaien.

Betekenis en impact

In de werving van 15 trainees accentueerden we die betekenis sterk. Bovendien creĆ«erden we extra impact met een opvallend beeld. We ‘bekleedden’ de tanks van Vopak met levensgrote portretten van studenten in een vervreemdende, Warhol-achtige stijl. De visual werd gebruikt op de landingspagina en in banners.

“Vopak is the reservoir for the world of tomorrow.”

Vopak is van betekenis voor de wereld en bovendien volop bezig met de toekomst. Voortdurend wordt berekend en geprognotiseerd waar tekorten en waar overschotten ontstaan om klanten optimaal te kunnen servicen. Een inspirerende wereld voor trainees met een internationale focus.

Mooie resultaten

In korte tijd scoorde de campagne 179 sollicitanten van hoge kwaliteit. Na een strenge selectie gingen 60 kandidaten door naar de tweede assessmentronde, waarna er 15 trainees werden aangenomen.

Meer werk