arrow-back

ARA Employ

Hoe win je de war for talent 

Organisaties worden succesvol door goede producten en diensten, maar vooral door uitstekende mensen. ARA is één van de weinige bureaus die zowel Branding, als Employer en Internal branding biedt. Organisaties die al die facetten van hun merk optimaal op elkaar afstemmen, hebben goud in handen. In ARA Employ hebben ARA en New Growth Strategies (beide TBWA) hun creatieve en strategische krachten gebundeld. Marc van Eck publiceerde onder meer de bestseller ‘Het Succes van Internal Branding’. 

Showreel

/

ARA en New Growth Strategies, de ideale combi 
ARA werkt intensief samen met organisaties aan hun groei, ook door het creëren van een productieve cultuur en aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. ARA Employ werkt voor klanten als KPMG, APG, Facilicom, Kadaster, Cloetta en Erasmus MC.

A sense of belonging 
Centraal in ons gedachtegoed staat het creëren van een sense of belonging. Pas ik bij die organisatie, is ongeveer het eerste wat kandidaten zich, bewust of onbewust, afvragen. Het is vaak de eerste aanleiding om een organisatie überhaupt te overwegen. Maar ook intern is belonging cruciaal. Het zorgt voor meer ‘werkgeluk’, vermindert ‘outsiderness’, verhoogt de output van organisaties en verkleint het verloop.  Het gevoel te ‘belongen’ heeft alles te maken met de purpose of de culture van de organisatie. Samen bepalen we in een korte strategische sessies waar het accent moet liggen. In hoeverre is purpose of culture een match met de doelgroep? Geldt dat voor alle functiegroepen? Waar moeten we het accent leggen om het werkgeversmerk zodanig in te kleuren dat de juiste mensen zich aangesproken en aangetrokken voelen? Het is de solide basis voor het communicatieconcept.

One stop shop

Employer branding/Internal branding

Strategie

Merkstrategie, Mediastrategie, Begeleiding bij veranderingsprocessen, Leiderschapstraining, Research, Data, Insights, EVP.

Concept

Corporate identity, Campagneconcept, Digital concept

Realisatie

Copy, Art-direction, Contentcreatie, UX-design, Visual design, Development, DTP, Video, Fotografie, Visualizing

Campagne Management

Online marketing, Community- en social mediamanagement, Contentmanagement, Onboarding, Employee Advocacy, (Interne) trainingen en workshops, Analytics, Support, Webcare

Klanten

Meer weten over onze visie op Employer en Internal branding? Bel of mail Paul Kroef (paul.kroef@ara.nl) voor een oriënterende kop koffie.

Kennismaken? Bel of WhatsApp Paul Kroef