Vrijwel iedere sector heeft ermee te maken, een schrijnend tekort aan goede medewerkers. Het enige dat op korte termijn helpt om de schaarste op te lossen is een groter arbeidspotentieel. Meer vissen in de vijver. Dat is precies wat DB Work doet.

DB Work heeft
dé krachten
voor jouw klus.

[object Object]

‘Making of’ campagnebeelden

Zoeken over de grenzen

Op zoek naar vakmensen zocht het van oorsprong scheeps-schildersbedrijf steeds vaker ook in het buitenland. Rond 2014 schakelden de broers Stefan en Alex den Breejen door en startten DB Work. Inmiddels legt DB Work zich toe op het detacheren en uitzenden van blue collar vakmensen uit het buitenland. DB Work is nu het grootste Europese platform van vakmensen die in Nederland willen werken.

preview

Een leger aan arbeidskrachten

DB Work verrijkt Nederland met een groot leger aan arbeidskrachten. Van verhuizing tot huisvesting, alles wordt voor hen geregeld. Een supportteam helpt hen bij werk-gerelateerde problemen.

ARA case image

Van creatief concept tot website

We ontwikkelden een krachtige corporate identity, een creatief concept waarmee we zowel kandidaten als inleners aanspreken, fotografeerden talloze medewerkers, bouwden de website en startten met wervingscampagnes via de socials.

50% meer website- bezoekers
ARA Statistics